Sprawdź składkę OC Twojego auta - przejdź
Witaj, trafiłeś właśnie na jedną z ofert profesjonalnego serwisu mechaników samochodowych - SuperMechanik.pl. Mamy nadzieję, że oferta spełni Twoje oczekiwania.
Jeżeli szukasz innego mechanika, możesz go znaleźć w naszym serwisie.
kręcące się koło

Naprawimy Twoje auto


 

MECHANIK CITROEN PEUGEOT WARSZAWA SADYBA

logo MECHANIK CITROEN PEUGEOT WARSZAWA SADYBA

 
+ + + + + opinie klientów

MECHANIK CITROEN PEUGEOT WARSZAWA SADYBA
Adres: 02-913 Warszawa - Sadyba, Zielona 37 D Warsztat samochodowy Konstancin Jeziorna Opacz 3 F TELEFON 22 726 70 26
tel: (22) 842-87-87, (22) 243-25-93, fax (22) 642-17-80
Podczas kontaktu koniecznie powołaj się na SuperMechanik.pl i zapytaj o dostępne rabaty

Opinie (6):
· Citroen BX (IP:89.70.248.*) dnia 12.06.2014 r. | Ocena: + + + + +

Polecam ten warsztat - szybka diagnoza, szybka i profesjonalna naprawa (40min) oraz niewygórowana cena. Naprawa dotyczyła wymiany uszkodzonych przewodów powrotnych, mają dostępne wiele części do starszych modeli. Na pewno tam wrócę. :)

· Ford (IP:89.71.222.*) dnia 14.04.2014 r. | Ocena: + + + + +

Magicy! Polecam!

· Nissan X-Trail (IP:217.153.131.*) dnia 07.04.2014 r. | Ocena: + + + + +

Profesjonalna obsługa, możliwość uzyskania auta zastępczego, konkurencyjne ceny, dobry kontakt, polecam.

· Nissan X-Trail (IP:217.153.131.*) dnia 07.04.2014 r. | Ocena: + + + + +

Profesjonalna obsługa, możliwość uzyskania auta zastępczego, konkurencyjne ceny, dobry kontakt, polecam.

· 206/307/407 (IP:89.70.248.*) dnia 02.04.2014 r. | Ocena: + + + + +

Serwisuję w Active2000 już trzecie auto i nigdy nie zawiodłem się,może nie jest to najtańszy serwis ale też nie przesadzają z cenami. Jakiś rok temu przeprowadziłem się z Mokotowa na Białołękę i niestety nie było mi po drodze do tego serwisu więc znalazłem jakiś serwis niedaleko miejsca zamieszania...więcej tam nie wrócę.Następne auto też będę serwisował u Panów z Active2000 :)

· peugeot (IP:194.242.62.*) dnia 19.03.2014 r. | Ocena: + + + + +

bardzo nie polecam, mam wrażenie że zapłaciłem za części których nie wymieniono :( Do tego uważam że jest drogo. Wymieniałem drążek kierowniczy, zbieżność źle ustawiona (albo wcale, chociaż płaciłem...), a sam drążek do wymiany za kilka miesięcy. Albo nie wymieniono, albo na coś słabego, może jakiś używany ? Do tego w ogóle nie weryfikują innych części, które ewidnetnie powinny być wymienione (np. pasek klinowy - w innym serwisie z czymś takim by mnie nie wypuścili na drogę). Wymieniali poduszkę pod silnikiem, to paska nie widzieli ?

 
Naprawiane auto
Maksimum 45 znaków.
Nick
Treść wiadomości
Maksimum 1000 znaków.
Ocena
+
+
+
+
+
Kod z obrazka


Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Korzystając ze strony internetowej SuperMechanik.pl wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania zawartości naszych serwisów. Więcej informacji: polityka cookies