Witaj, trafiłeś właśnie na jedną z ofert profesjonalnego serwisu mechaników samochodowych - SuperMechanik.pl. Mamy nadzieję, że oferta spełni Twoje oczekiwania.
Jeżeli szukasz innego mechanika, możesz go znaleźć w naszym serwisie.
kręcące się koło

Naprawimy Twoje auto

 

SERWIS AUT FRANCUSKICH CITROEN PEUGEOT RENAULT DACIA WARSZAWA

logo SERWIS AUT FRANCUSKICH CITROEN PEUGEOT RENAULT DACIA WARSZAWA

 
+ + + + + opinie klientów

SERWIS AUT FRANCUSKICH CITROEN PEUGEOT RENAULT DACIA WARSZAWA
Adres: 02-913 Warszawa - Sadyba, Zielona 37D
tel: 22 842-87-87 tel: 22 243-25-93
Podczas kontaktu koniecznie powołaj się na SuperMechanik.pl

Opinie (7):
· Citroen C5 x7 2,0 HDI, Citroen C5 MK1 2,0 HDI (IP:*.*.103.105) dnia 19.05.2020 r. | Ocena: + + + + +

Jestem z branży, naprawiam już drugi samochód, szybkie terminy, sprawni mechanicy, bez zastrzeżeń co do wykonywanych napraw, czysto a ceny zachęcające. Mili ludzie z obsługi. Nic więcej nie potrzeba. Polecam

· Citroen BX (IP:*.*.248.224) dnia 12.06.2014 r. | Ocena: + + + + +

Polecam ten warsztat - szybka diagnoza, szybka i profesjonalna naprawa (40min) oraz niewygórowana cena. Naprawa dotyczyła wymiany uszkodzonych przewodów powrotnych, mają dostępne wiele części do starszych modeli. Na pewno tam wrócę. :)

· Ford (IP:*.*.222.170) dnia 14.04.2014 r. | Ocena: + + + + +

Magicy! Polecam!

· Nissan X-Trail (IP:*.*.131.149) dnia 07.04.2014 r. | Ocena: + + + + +

Profesjonalna obsługa, możliwość uzyskania auta zastępczego, konkurencyjne ceny, dobry kontakt, polecam.

· Nissan X-Trail (IP:*.*.131.149) dnia 07.04.2014 r. | Ocena: + + + + +

Profesjonalna obsługa, możliwość uzyskania auta zastępczego, konkurencyjne ceny, dobry kontakt, polecam.

· 206/307/407 (IP:*.*.248.97) dnia 02.04.2014 r. | Ocena: + + + + +

Serwisuję w Active2000 już trzecie auto i nigdy nie zawiodłem się,może nie jest to najtańszy serwis ale też nie przesadzają z cenami. Jakiś rok temu przeprowadziłem się z Mokotowa na Białołękę i niestety nie było mi po drodze do tego serwisu więc znalazłem jakiś serwis niedaleko miejsca zamieszania...więcej tam nie wrócę.Następne auto też będę serwisował u Panów z Active2000 :)

· peugeot (IP:*.*.62.91) dnia 19.03.2014 r. | Ocena: + + + + +

bardzo nie polecam, mam wrażenie że zapłaciłem za części których nie wymieniono :( Do tego uważam że jest drogo. Wymieniałem drążek kierowniczy, zbieżność źle ustawiona (albo wcale, chociaż płaciłem...), a sam drążek do wymiany za kilka miesięcy. Albo nie wymieniono, albo na coś słabego, może jakiś używany ? Do tego w ogóle nie weryfikują innych części, które ewidnetnie powinny być wymienione (np. pasek klinowy - w innym serwisie z czymś takim by mnie nie wypuścili na drogę). Wymieniali poduszkę pod silnikiem, to paska nie widzieli ?

 
Naprawiane auto
Maksimum 45 znaków.
Nick
Treść wiadomości
Maksimum 1000 znaków.
Ocena
+
+
+
+
+
Kod z obrazka
Dane przetwarzane są zgodnie z naszą Polityką Prywatności


Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Korzystając ze strony internetowej SuperMechanik.pl wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania zawartości naszych serwisów. Więcej informacji: polityka cookies